tiistai 12. toukokuuta 2015

Australian nähtävyydet




-Sydney: on Australian suurin kaupunki. Siellä on 4,4 miljoonaa asutusta. Sydney sijaitsee Australian kaakkoisrannikolla.

-Melbourne: on Australian toisiksi suurin kaupunki. Siellä on 4,1 miljoonaa asutusta. Melbourne on Victorian pääkaupunki.

-Brisbane: on Queenslandin pääkaupunki ja samalla sen suurin kaupunki. Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki. Siellä on vajaa 2 miljoonaa asutusta.

-Iso valliriutta: on yksi seitsemästä ihmeestä. Valliriutta on kuuluisin ja isoin koralliriutta. Siellä voit sukellella ja tutkia meren aarteita. Valliriutta on yksi suurimmista meriluonnonsuojelu alueista. Siellä voi kohdata monenlaisia 
mereneläimiä.

-Ayers rock: sijaitsee Australian keskipisteessä ”erämaaata.” Ayers rock on aboriginaalien kielellä Uluru ja tarkoittaa kohtaamispaikkaa. Vuoret näyttävät punaisilta ja oransseilta auringonnousun- ja laskun aikaan. Kun kiipeilet vuorilla, näköala on huikea.


-Siniset vuoret: on 50km päästä Sydneyn metropolialueesta. Maisemat Sinisillä vuorilla on päästävä näkemään kerran elämässään. Huikeat sademetsät, vesiputoukset, kanjonit ja paljon  eukalyptuspuita ovat näkemisen arvoiset!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti